Týždenné menu 34. týždeň


Cena každého menu: 3,40 € od 3.10.2017

Pondelok 20.8.2018

Polievka
Rascová s vajcom

Menu I
Kuracie chilli con carne, tarhoňa
Menu II
Americký bravčový rezeň (volské oko,šunka), ryža
Menu III
Bravčové dusené , tekvicový prívarok, 1/2 varené zemiaky
Menu IV
Kuracia pečeň na cibuľke,ryža
Menu V
Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka
Menu VI
0

Utorok 21.8.2018

Polievka
Šošovicová kyslá

Menu I
Kuracie prsia na grilovaných zelenych fazuľkách, ryža
Menu II
Černohorský bravčový rezeň, varené zemiaky
Menu III
Jelení guláš, knedľa 4,50€
Menu IV
Bravčové rizoto so zeleninou, kyslá uhorka
Menu V
Čevabčiči, varené zemiaky, cibuľa, horčica
Menu VI
Jahodovo-tvarohové guľky, opražená strúhanka

Streda 22.8.2018

Polievka
Brokolicová

Menu I
Kuracie prsia na provensálsky spôsob,ryža
Menu II
Salašnícky bravčový plátok/syr,slanina/ ryža
Menu III
Pečené bravčové rebrá, kapusta, knedľa
Menu IV
Vyprážaný encián, hranolky, tatárska omáčka
Menu V
Spagheti s milanskymi mäsovými guľkami, paradajková omáčka
Menu VI
Ľadový šalát s cibuľou a paradajkami, kuracie rezance

Štvrtok 23.8.2018

Polievka
Borsč

Menu I
Kuracie prsia na dubákovej omáčke, ryža
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša
Menu III
Hovädzie dusené na hrášku, tarhoňa 3,60€
Menu IV
Domáca fašírka, fazuľkový prívarok so zemiakmi
Menu V
Kapustové strapačky so slaninou
Menu VI
Dukátové buchtičky, vanilkový krém

Piatok 24.8.2018

Polievka
Šampiňónová

Menu I
Orientalne kuracie prsia , ryža
Menu II
Bravčový maďarský perkelt, cestovina
Menu III
Pečený moravský vrabec, kapusta, knedľa
Menu IV
Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša
Menu V
Granatiersky pochod, kyslá uhorka
Menu VI
0
 



Obedy sa podľa jedálneho lístka objednávajú deň vopred do 15.00 hod. V aktuálny deň prijímame objednávky do 9.00 hod.



Eurokalkulačka

Zadajte sumu:
Vypočítaná suma:

Konverzný kurz 1 € = 30,1260 Sk