Týždenné menu 21. týždeň


Cena každého menu: 3,40 € od 3.10.2017

Pondelok 21.5.2018

Polievka
Brokolicová

Menu I
Kuracie soté s červenou fazulou, ryža
Menu II
Bravčové medailonky na šampiňonoch,tarhoňa
Menu III
Pečená bravčove pliecko, kapusta, knedľa
Menu IV
Vyprážaný pastiersky syr, hranolky, tatárska omáčka
Menu V
Penne ala arabiata ,syr
Menu VI
0

Utorok 22.5.2018

Polievka
Hrachová

Menu I
Prírodný kurací gordon blue, ryža
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša
Menu III
Bravčový tokán na červenom víne,ryža
Menu IV
Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa3,60€
Menu V
Koložvárska kapusta ,1/2 varené zemiaky
Menu VI
Miešaný listový šalát , vyprážané šampiňony, dressing

Streda 23.5.2018

Polievka
Kapustová

Menu I
Pečené kuracie stehno, ryža
Menu II
Americký bravčový rezeň (volské oko,šunka), ryža
Menu III
Bravčové dusené mäso, fazuľkový prívarok so zemiakmi
Menu IV
Znojemský bravčový guľáš, knedľa
Menu V
Čevabčiči, varené zemiaky, cibuľa, horčica
Menu VI
Cestovinový americký šalát/tuniak,vajce,kukurica ,cibula/

Štvrtok 24.5.2018

Polievka
Zeleninová

Menu I
Salašníky zapekaný kurací rezen/ud.slanina,syr/ ryža
Menu II
Vyprážaná bačovská kapsa,pučené zemiaky s cibulou
Menu III
Anglický roastbeef, zemiaková kaša, uhorka 4,50€
Menu IV
Bravčové ragu v šípkovej omáčke, tarhoňa
Menu V
Grilovaný encián na ľadovom šaláte,dressing
Menu VI
Pirohy plnené jablkovou náplňou, struhanka, maslo

Piatok 25.5.2018

Polievka
Paradajková

Menu I
Bolonské kuracie prsia so syrom, ryža
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky
Menu III
Bravčový guláš na čiernom pive, knedľa
Menu IV
Morskán šťuka na masle, pečené zemiaky 4,50€
Menu V
Hlivový perkelt, cestovina
Menu VI
0
 



Obedy sa podľa jedálneho lístka objednávajú deň vopred do 15.00 hod. V aktuálny deň prijímame objednávky do 9.00 hod.



Eurokalkulačka

Zadajte sumu:
Vypočítaná suma:

Konverzný kurz 1 € = 30,1260 Sk