Týždenné menu 08. týždeň


Cena každého menu: od 4,00 € od 13.1.2020

Pondelok 17.2.2020

Polievka
Cesnaková

Menu I
Kuracie prsia na paprike, cestovina
Menu II
Obrátený bravčový rezeň, varené zemiaky s maslom, uhorka
Menu III
Salašnícky kurací plátok/syr,slanina/ ryža
Menu IV
Bratislavské bravčové stehno, knedľa
Menu V
Diabolské držky, knedľa
Menu VI

Utorok 18.2.2020

Polievka
Fazuľová s párkom

Menu I
Vyprážané kuracie prsia v sezame, zemiaková kaša, kompót
Menu II
Španielský bravčový závitok, ryža
Menu III
Pečený moravský vrabec, kapusta, knedľa
Menu IV
Salašnícky mix/pirohy,halušky,gemerské guľky/
Menu V
Kuracia važecká pochuťka, slovenská ryža
Menu VI
Brokolicový nákyp so syrom, červená repa

Streda 19.2.2020

Polievka
Tekvicová kyslá

Menu I
Pečené kuracie štvrte, ryža
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s cibuľou
Menu III
Poľovnícky jelení guláš, knedľa 5€
Menu IV
Fazuľkový prívarok so zemiakmi, pečená klobása
Menu V
Čevabčiči, varené zemiaky/horčica, cibuľa/
Menu VI
Rezance s makom, jablko

Štvrtok 20.2.2020

Polievka
Zeleninový boršč

Menu I
Plnené kuracie prsia so špenátom a syrom, ryža
Menu II
Orientálne bravčové stehno, tarhoňa
Menu III
Bravčová živánska v alobale, uhorka
Menu IV
Vyprážaný udený syr, pučené zemiaky s cibuľou, tatárska omáčka
Menu V
Kačacia pečeň na cibuľke v lokši, červená kapusta 4,20€
Menu VI
Špecle s hubovo-smotanovou omáčkou, syr

Piatok 21.2.2020

Polievka
Minestrone

Menu I
Srbské kuracie prsia, ryža
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s vňaťou
Menu III
Bravčové rizoto, syr, uhorka
Menu IV
Pečený bravčový bôčik, kapusta, knedľa
Menu V
Plnené tortelíny s pestom
Menu VI
 



Objednávky sa nahlasujú aktuálny deň do 9:30 hod. a nasledujúci deň do 13:30 hod.Obedové menu sa rozváža od 3ks menu.



Eurokalkulačka

Zadajte sumu:
Vypočítaná suma:

Konverzný kurz 1 € = 30,1260 Sk